Friday, 22 August 2008

Lalalaalalla

Ne lah grape 2 hehhehe..nak ker?



Hello bro...apa cer?Aku lepas bangun shey...penat sangat hari ne..kata banyak keja tak gak..more relaxxx gituee...almaklum ler aku nak gunakan masa aku sebaik-baiknya...tak nak buang masa lagi ngan benda-benda mengarut ne...u`olls tahu hari ne aku tak masuk pun sampel shop tempat Mr Naga..ler org yg selalu aku dok kutuk memanjang 2...so relaxxx...masa luncah tadi sempat lagi beli Grape....kepingin nak makan Grape....so apa lagi...beli 500 gram..makan dengan my Senior Engineer,Mr Jeffrey Erinomis....sedap gak erkss makan grape ne hehhehehee


Sebenarnya aku masih tidak dapat melupakan peristiwa semalam...ermm mengenai rintihan seorang yang telah di sahkan menghidap Reactive HIV.....tahun lalu..aku pernah gak menjalani test blood..semasa berada di tahun pertama pengajian aku....hanya Tuhan saja yang tahu..bagaimana risaunya aku menunggu hasil ujian tersebut....mujur hasil ujian tersebut mengatakan aku bebas dari HIV....syukur Tuhan...opss u`olls jgn silap sangka ok..aku saja suka-suka buat test blood....siapa yang tak nak kan..ada org yg sponsored.....so melalui pengalaman aku 2..aku tahu ler serba sedikit bagaimana perasaan org yang sedang menunggu hasil test blood......ermm kalau sesiapa u`olls yang active sangat 2..baik buat test blood..ok..wakakakkakak


Not much i am doing today ler...lepas lunch tadi..aku sempat menghubungi kawan baru aku kat KL..mesti u`olls kenal dengan budak ne kan..Zery Zamry..ler budak yang kalah masa project Run away 2 wakakaakk(mati ler kena carut lepas ne)dier kata now dier otw ke KL...bz..malam ne ada Dinner dengan VIP...aku sempat tanya dier....Ko glamer ker..nak joint VIP punyer Dinner?U`olls tahu apa dier jawab.....Aku kena jemput ler k....aku designer baju puteri Raja Perlis katanya...jangan jealous k..aku tergamam seketika....dalam diam aku rasa bersyukur..ada juga member-member aku yang berjaya dalam kerjaya mereka....so aku takder idea nak cakap lagi..alih-alih aku tukar topic and wish dia supaya safe journey...(macam jauh Shah alam dengan KL 2 hikhikhik)


Nak di jadikan cerita..hari ne aku tak kerja lebih masa mcm semalam...so balik awal ler....terus tidur u`olls...penat sangat....ingat plan nak keluar dengan org tersayang tadi pe makan gituu tapi tak kesampaian huhu sedey..sangat..tapi takpe lah aku pun malas gak nak fikir benda ne lebey-lebey..cukuplah kalau kami saling memahami dengan kesibukan masing-masing.......kannnnnnnn

Ermm ptg tadi gak aku sempat online sebentar dalam Mirc..ya aku jumpa balik teman lama aku..Angel_berdarah....dulu dier study kat Uitm Penang..now katanya dia dah balik Pahang...ermmm suatu ketika dahulu aku ne suka sangat MIRC...wakakaka mencari scandal gitu hehhehe tapi la ne dah slow sikit hehhehe..malas nak buang masa kat situ...biasanyer kalau weekend aku tak akan mengupdatekan blog ne kecuali terdesak untuk melakukanya so boleh tenangkan fikiran sambil mencari idea untuk di ketengahkan...kekadang aku pun muak gak asyik benda sama yang di tulis kan.....aku tak sehebat blogger lain yang lebih expert dari aku dalam blogger ne....hampir terlupa petang tadi Maksutimah dan Hubbynya balik
ke JB....Amir ikut sekali....semoga perjalanan jauh menjadi dekat di sisi org tersayang gitu...............
Bas KL-JB
Aku gelak sakan petang tadi bila tengok Youtube..Sketsa dari Sabah.....budak2 tue sangat cute u`olls...kalau ada masa masuk ler dalam Youtube..cari title di atas..jangan risau youtube tue dalam bahasa Malaysia..so pasti u`olls faham dengan jalan ceritanya...oklah malam semakin larut..keja lain belum buat....dan aku kena buat wakakakka..so guys...have a great weekend.....

2 comments:

atrocious said...

I would like to DEDICATE my blog to all of YOU..Thanks FOR visitING my Blog....some of THE contentS might be XXX Rated. FOR those WHO ARE not comFortable..please leave this blog.

BuRn said...

Thanks...my english teruk sikit...