Saturday, 9 August 2008

Kepastian(UPDATE)

Hello guys..mcmana dengan hujung minggu korunk?best?tak kemana2 ker hari ne?semalam ker hehheheh..msT sebahagian korunk pe clubbing kan..wahh tak ajak aku hehehhe...Aku hujung minggu ne seperti biasa jer nothing special..semalam just dinner together dengan myLover(wakakak motif nak promote?)thats all...yg selebihnya macam biasa..pagi tadi pe Church huhu...tak tahu nak cerita apa dengan korunk hari ne..owh ya...sebenarnya dalam berberapa hari ini aku seakan2 menghadapi satu persoalan..yg memerlukan kepastian...ya semestinya melibatkan perasaan..kan..u`olls kan tahu aku dah lama menYINGEL kan..tetiba ada org yang nak couple gitu..cuma aku tak pasti sama ada aku perlu menerimannya atau pun tidak....bukan kerana serik tetapi rasa begitu kecil sekali bila di bandingkan dengannya...(u`olls jgn mencarut k)even though aku dah consider dia as myLover tetapi kekadang perasaan ketidakpastian 2 menghantui aku...apakah dia benar2 mencintai aku atau sebaliknya..kita kan belajar dari kesilapan yang lalu dan jadikan sebagai pengalaman yg berharga..sehingga petang kelmarin aku menerima msgnya..."Sya sgt hargai semua yang ko buat ne tpi i have no idea 2 answer...walau kita jarang berjumpa tpi tidak bermakna kita semakin jauh..harap ko faham maksud saya"lebih kurang mcm 2 ler..aku tetiba sebak bila membaca msg dia...dari jauh ku pohonkan kemaafan kerana sering kali membuatkan dia gusar dan tidak tenteram....sehingga petang semalam..saya meluahkan kata maaf....dan mengakui segala kekuathiran aku terhadapnya....thanks dear kerana memahami.......

3 comments:

Anonymous said...

so, jangan nak menggatal...

april RD said...

hi...

just wanna share with u my opinion..
well all this while i do believe that life is all about uncertainty..
nothing we can be so sure of in life except for the love of the almighty..
but by giving urself a chance to share your love with someone, it's a good deed... love her sincerely, don't put a prejudice over her, forgive n forget... and most important value each day of ur life...:)

god bless u...

BuRn said...

thanks April.....ya i think so....