Tuesday, 9 December 2008

The Purpose of what our called LIFE.......

Aku seringkali memikirkan apa tujuan hidup kita sebenarnya,apakah tujuan hidup kita hanya untuk melalui semua keperitan hidup ini atau sekadar sebagai penghuni bumi ini?Arrghhh aku confiused...seriously kekadang aku merasa hidup ini unfair...Mengapa kita perlu melalui hidup seperti ini?
Lately aku memang malas nak mengupdatekan blog ini,bukan kerana ketandusan idea/nukilan tetapi aku sengaja..Aku mahu memperhatikan hidup aku seelok-eloknya..apa yang aku pasti hidup aku bergelumung dengan Dosa?Ntah...aku sendiri sukar untuk memutuskannya..
Minggu lalu banyak perkara yang aku alami,sedih..gembira..tertekan..dsbnya...ntah mungkin ka Tuhan sengaja menguji aku yang kerdil ini?
Sedih kerana tidak dapat balik kampung untuk perayaan Christmas...confirm aku kena merayakan dengan kawan-kawan baru kat FGA bayan point...after diz kalau aku tersasul bahasa Indonesia..jgn marah ya..ibu hehhehe..
Gembira....sbab bro Melcome bawa ke Pc Fair...adalah satu dua barang aku beli....
Tertekan kerana "Gerek" buat hal..ntah..malas ku ingau biar tah...
Ermm tinggal berberapa minggu lagi aku akan meninggalkan ALMA..oh my God...berikan aku sedikit kekuatan untuk menantikan waktu itueeee....Biar segalanya berakhir dengan baik...for Eric yg kat Kuching tue..belajar elok2 ok...kawan2 semua..jangan nakal hehehe
With Love

No comments: